Cel mai frumos cadou

 

Irina Tincu Asociatia pentru protectia animalelor CARPE

43.3% Complete
866 RON
Sumă strânsă
2,000 RON
Target
4
Donații

Nimic nu e mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de ajutor. Anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc ziua de naștere unei cauze dragi mie.

Iubesc animalele. În fiecare zi sunt recunoscătoare cățelului din imagine că m-a ales să îi fiu familie. Știu ce înseamnă să umbli prin spitale de animale, căutand tratamente ca să eviti cu orice preț o operație. Și știu că orice tratament sau investigație pot deveni destul de costisitoare. De aceea am decis să îmi donez ziua de naștere celorlalte animale care au nevoie de intervenții ce le-ar putea salva viața și le-ar reda șansa să împartă bucurie cu oamenii, lucru pe care il fac atât de bine. 

Cel mai frumos dar pe care mi-l poți face este să fii alături de mine și, în loc să îmi faci un cadou, să donezi banii către acestă cauză.
Împreună suntem mai buni!

Îți mulțumesc că ești alături de mine și, dacă îți place ideea, îți poți dărui și tu ziua de naștere pe ziuata.galantom.ro!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Asociatia pentru protectia animalelor CARPE are ca obiectiv principal salvarea si protectia animalelor.   Adapostul adaposteste si ingrijeste constant peste 130 animale.

Anul 2021 a inceput, din pacate, greu pentru noi, din punct de vedere medical. Intr-o perioada foarta scurta, ne-am lovit de cazuri medicale dificile ce au necesitat ingrijre veterinara de urgenta

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

4 Donații

250 RON
Pentru blanosii pufosi si inimosi La multi ani !!! 😘
23 Aug 2021
La multi ani! Sa fii sanatoasa, fericita si iubita. Si mereu sa zambesti!
18 Aug 2021
15 Aug 2021
08 Aug 2021